Ilmastojakso alkaa!

27.11.2020

Korjataan koulua, huolletaan huomista. Ilmasto tarvitsee huomiomme. Huolletaan sitä huolella yhden jakson ajan. Muutetaan kouluilmasto yhdessä!

Mainoskuva ilmastojaksosta:Ilmastojakso alkaa: Korjataan koulu yhdessä. Tekoja, materiaaleja ja asennetta. Lukiolaisille, opettajille ja koko koululle.

Ensi viikolla alkaa Ilmastojakso Oulun lukioissa. Toivomme myös muita Pohjois-Pohjanmaan hankelukioita osallistumaan ilmastoasioiden edistämiseen koulullaan koko 3. jakson ajan – miksei myös valtakunnallisesti!

Tarjoamme somekampanjassamme vinkkejä niin lukiolaisille, opettajille kuin koko kouluyhteisölle, miten saada muutosta hiilineutraaliuteen aikaiseksi. Tiedotamme lukiolaisten ilmastoteoista, oppimateriaaleista, tapahtumista ja vierailijoista myös sähköpostitse hankelukioitamme.

Tässä maistiaisia Ilmastojaksosta:

👉Lukiolainen! Miten tehdään koulun kokoisia ilmastotekoja? Koeaja Koulun korjausoppaamme ruoka-aiheisia tehtäviä, jotka muuttavat lukioarkea hiilineutraalimmaksi. Suunnittele omia projekteja ja kerro muille! Oppaan testiversio julkaistaan 2.12.

👉Opettaja! Tarvitsetko laaja-alaista ilmastomateriaalia? Testaa ilmasto-opejen ja -opiskelijoiden oppituntipohjia ja ehdotuksia ja tuunaa niistä koulullenne vaikuttavia, monialaisia kokonaisuuksia. Hyödynnä myös Academia Karanterium -videoita.

👉Kouluyhteisö! Asenneilmastonmuutokselle tarvetta? Osallistukaa tapahtumiin, tilatkaa koululle keskustelun vetäjiä, vierailijoita tai testatkaa asenteenne ilmastolaskurilla.

👉Julkaisemme Koulun korjausoppaan testiversion 2.12. ja lisäilemme kotisivuillemme lisää oppimateriaaleja. Julkaisemme myös ilmastolaskuridemon joulukuun aikana. Toivomme palautettasi, mikäli testailet materiaaleja!

 

#yhdessämuutos


Ajankohtaista

Academia Karanterium

Ota yhteyttä

In English