Miten tulevaisuuden kouluun kuljetaan? Mitä siellä syödään? Milloin materia kiertää? Kuinka energiaa säästetään? Koulumme ovat vielä kaukana hiilineutraalista, mutta hoppu on jo kova. Projektissa maakunnan lukiolaiset lyövät viisaat päänsä yhteen ja alkavat kehittää ”lukiota 2.0”. Kiersimme jo kertomassa 4000 lukio-opiskelijalle ilmastonmuutoksesta. Ilmastopaneelimme kerää nyt heistä innokkaimmat yhteen yliopisto- ja ammattikorkeakoulu-opiskelijoiden kanssa. Ilmastopaneeli kehittää ja vie käytäntöön keinoja kestävän lukion synnyttämiseksi. Todellista 2000-luvun jälleenrakennusta siis! Suunnittelemme ilmastokestävän koulun rakennusoppaan kaikkien Suomen lukioiden käyttöön ja viemme viestiämme myös lukioiden ulkopuolelle.

Haluat kai mukaan? 🙂 Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella!