Ilmastopitsaa ja vaikuttavia tapahtumia

10.1.2020

Ilmastopitsaa, h√§vikkisalaattia ja herkullista keskustelua, nam. ūüėč Tuban maittavien pitsojen avulla ja Voimalan hienoissa puitteissa mietimme, kuinka vied√§ vaikuttavasti ja innostavasti ilmastoviesti√§ laajemmalle.

Valitsimme illan aikana oheistapahtumat, joita lähdemme hankkeen myötä edistämään. Valinta tehtiin joulu-tammikuun aikana netissä olleen tapahtumaäänestyksen pohjalta, johon vastasi yli 250 lukiolaista. Tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana hankkeen lukiolaiset ja korkeakouluopiskelijat. Lisäksi toiveena lukiolaisilta nousi, että olisi tärkeää vaikuttaa myös vanhempien ilmastoasenteisiin, esimerkiksi vanhempainilloissa.

Kiitos mukana olleet opiskelijakuntien edustajat, Oulun nuorisovaltuusto ONE, meijän ilmastopanelistit (eli lukiolaiset ja korkeakoulututorit) sekä vieraileva tähti Teemu Kalliojärvi, joka kertoili Save Pond Hockeyn pipolätkäturnauksista, joista ensimmäinen Oulun turnaus järjestettiin maaliskuussa 2019. Kenties saamme Ilmastonmuutos lukioihin! -joukkueen vuoden 2020 turnaukseen Oulussa?! Ympäri Suomea toteutettavissa turnauksissa on vahva ilmastoviesti, joka hankkeemme henkeen sopisi vahvasti.

Ei muuta kuin ilmastoviestiä eteenpäin Рtoreilta toimintaan!


Ajankohtaista

Academia Karanterium

Ota yhteyttä

In English