Puhutaan ympäristötunteista -vertaisryhmä kasvitieteellisellä puutarhalla

21.4.2023

Hei nuori 15-29-vuotias! Tule mukaan vertaisryhmään juttelemaan ympäristötunteista virkistäviin kasvitieteellisen puutarhan tiloihin. Ilmoittaudu mukaan 8.5. mennessä täältä.

Mitä?

Tule mukaan vertaisryhmään juttelemaan ympäristötunteista virkistäviin kasvitieteellisen puutarhan tiloihin! Ryhmä on avoin kaikille nuorille (15-29-vuotiaat). Saat tapaamiskerroilla vertaistukea sekä tietoa ja taitoja erilaisten ympäristötunteiden tunnistamiseen ja niiden kanssa pärjäämiseen. Tule rohkeasti mukaan jakamaan ajatuksiasi ja saamaan vinkkejä muilta! Järjestäjinä: Oulun yliopisto ja Oulun kaupunki.

Milloin ja missä?

Ryhmä tapaa viisi kertaa. Kokoontuminen Oulun yliopiston tiedepuutarhan aulassa, josta siirrytään ryhmätilaan. Tarjolla pientä purtavaa.

ma 15.5. klo 13-15

ma 22.5. klo 15:30-17:30

to 1.6. klo 13-15

pe 2.6. klo 13-15

ma 5.6. klo 13-15

Miksi?

Tapaamiskertojen tavoitteena on tunnistaa, nimetä ja käsitellä omia ympäristötunteita sekä hankkia työkaluja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Pohjana on Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeen materiaalit. Ryhmän tarkoituksena ei siis ole esimerkiksi väitellä ilmastonmuutoksesta tai vertailla tehtyjä ympäristötekoja. Tule siis vahvistamaan tunnetaitojasi!

Miten mukaan?

Ilmoittaudu mukaan täältä. Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoitathan heti, mikäli joudutkin perumaan ilmoittautumisesi!

Lisätietoja: Paula Ratava, paula.ratava(a)ouka.fi, puh. 040 593 1963

Ryhmänvetäjät:

Paula Ratava, Tunne ry:n ympäristötunteiden vertaisohjaaja -koulutuksen käynyt, aineenopettaja, ympäristöasiantuntija, Oulun kaupunki.

Atte Räinä, kestävyyden ja vastuullisuuden asiantuntija, psykologian opiskelija, kauppatieteiden maisteri, Oulun yliopisto.

Emil Laitila, Ilmasto mielessä ja kielessä -kurssin suunnittelija, aineenopettaja (HI, YH), Oulun yliopisto.

Lisätietoja Ympäristöahdistuksen mieli -hankkeesta: https://www.ymparistoahdistus.fi/


Ajankohtaista

Academia Karanterium

Ota yhteyttä

In English