Tule seuraamaan tammikuun striimejä!

15.1.2021

Mitä on vastuullinen pukeutuminen? Kuka oikeasti vaikuttaa lukion hiilijalanjälkeen? Tule seuraamaan striimejä: vastuullista pukeutumista ja hiillostavaa puhetta ilmastosta.

💡 Second Life Catwalk – Vaate on voima. 20.1.2021 klo 13-14. Second Life Catwalk tuo tammikuussa Pohjankartanolle asiaa vaatteiden voimasta. Luvassa on paneelikeskustelu, jossa nuoret kysyvät ja ammattilaiset vastaavat. Muotinäytöksessä valokeilaan pääsevät vaatteet, joista ammentaa inspiraatiota omaan vastuullisempaan pukeutumiseen. Striimi on kaikille kiinnostuneille avoin! Voimakkaita vaatteita ja vahvoja faktoja – suoraan nuorille: lukiossa, ammattikouluissa, missä vain!

💡 Hiiligrilli – Saako tästä edes puhua? 25.1.2021 klo 13:15-14:30. Hiillostavaa puhetta kielletyistä aiheista. Keskustelutilaisuudessa osallistujia käristetään ilmastokysymyksillä Pohjois-Pohjanmaan näkökulmasta. Marinadina toimivat lukiolaisten kiperät kommentit ja kysymykset ihmisille, joilla on oikeasti valtaa muuttaa lukioiden ilmastoarkea. Pääteemat ovat ruoka, energia ja liikenne. Mikä taho auttaa lukioita hiilijalanjäljen pienentämisessä parhaiten? Kuka roustaa ja kenet? Keskustelua värittävät improvisaatioteatteri ja musiikki. Osallistava striimi järjestetään Pohjois-Pohjanmaan hankelukioille.

👉 Missä striimit näkyvät? Opettaja, ilmoita ryhmäsi grilliin mukaan Ilmastojakson sivuilla. Nuori, ehdota opettajallesi, että ilmoittaa ryhmän mukaan! SLCW-striimi on kaikille avoin ja löytyy Ilmastojakson sivuilta.

Tule mukaan!


Ajankohtaista

Academia Karanterium

Ota yhteyttä

In English