Jussi Tomberg

“Toimin hankkeessa koordinaattorina. Olen taustaltani biologian ja maantiedon opettaja. Takana on parikymmenvuotinen opettajanura Laanilan yläasteella ja lukiossa. Olen toiminut Oulun kaupungissa kestävän kehityksen kehittäjäopettajana vuodesta 2007. kaiken muun lisäksi keskityn opettajaverkoston kanssa työskentelyyn.”

Motto: Maailmanpelastamisen pitää olla myös hauskaa.

Miika Siironen

“VTT. Haukiputaan lukion opinto-ohjaaja. Vastaa hankkeessa etenkin verkkokurssien valmistumisesta. Humanistina uskoo valistukseen, mutta yhteiskuntatieteilijänä tietää kestävän lukion syntyvän vasta nykyisiä rakenteita ja toimintakulttuuria muuttamalla.”

Motto: Sen verran idealismin valoa touhuissa pitää olla, että realismin nurkatkin näkyy.

Paula Ratava

”Helou! Olen hankkeessa projektityöntekijänä ja vastaan etenkin Opiskelijoiden ilmastopaneelin toiminnasta eli yhteyksistä niin lukio- kuin korkeakouluopiskelijoihin. Toimin myös muilla sektoreilla, kuten esimerkiksi korkeakouluyhteistyössä. Koulutukseltani olen ympäristökasvattaja sekä aineenopettaja (ranska, biologia, maantieto ja italia). Olen puuhaillut kestävän kehityksen kasvatuksen parissa reilut 10 vuotta ja totean ilokseni, että asenteet ovat muuttuneet.”

Motto: Toivo paremmasta huomisesta syntyy yhdessä tekemällä.