Jussi Tomberg

”Toimin hankkeissa koordinaattorina. Olen taustaltani biologian ja maantiedon opettaja. Takana on parikymmenvuotinen opettajanura Laanilan yläasteella ja lukiossa. Olen toiminut Oulun kaupungissa kestävän kehityksen kehittäjäopettajana vuodesta 2007.”

Motto: Maailmanpelastamisen pitää olla myös hauskaa.

 

Miika Siironen

”VTT. Haukiputaan lukion opinto-ohjaaja. Humanistina uskoo valistukseen, mutta yhteiskuntatieteilijänä tietää kestävän lukion syntyvän vasta nykyisiä rakenteita ja toimintakulttuuria muuttamalla.” Mukana hankkeissa 2019-2021.

Motto: Sen verran idealismin valoa touhuissa pitää olla, että realismin nurkatkin näkyy.

 

 

Paula Ratava

”Helou! Olen koulutukseltani ympäristökasvattaja ja -asiantuntija sekä aineenopettaja (ranska, biologia, maantieto ja italia). Olen opiskellut/työskennellyt ympäristö- ja kestävyysasioiden parissa reilut 15 vuotta ja huomaan asenteiden muuttuneen. Jokaisella meillä on oman paikkamme kokoinen vastuu tehdä kestävää tulevaisuutta.”

Motto: Toivo paremmasta huomisesta syntyy yhdessä tekemällä.

 

 

Inka Karvonen

”Luonnosta inspiroituva agrologi. Kannan huolta ympäristömuutoksista, mutta tunnen toivoa kun yhä useampi tarttuu tuumasta toimeen. Olen innolla mukana hankkeessa etsimässä ja kartoittamassa kestävämpiä polkuja.” Mukana hankkeissa 2020-2022.

Motto: On parempi hypätä aallonharjalle kuin jäädä aallon alle.

 


Ajankohtaista

Academia Karanterium

Ota yhteyttä

In English